Hikvision is een van de grootste fabrikanten van IP Camera's, opname apparatuur en software en heeft een grote ontwikkelingsafdeling. Hikvision Europe is gevestigd in Hoofddorp (Nederland) van waaruit de Europese distrubutie en technische ondersteuning wordt verzorgd. Wij hebben als GOLD dealer hier een direct aanspreekpunt.

Hikvision heeft een breed assortiment IP Camera's waardoor voor vrijwel iedere situatie een Hikvision camera kan worden toegepast. De producten van Hikvision zijn innovatief, betrouwbaar en hebben een goede prijs -kwaliteitsverhouding. De performance van deze systemen zit ook zeer goed, van installaties met 1 of 2 camera's in een particuliere woning tot nieuwbouw warenhuizen met 55+ camera's, voor elke job kunnen wij een specifieke oplossing leveren.

Één van onze meetst geplaatste camera's is is deze 4MP sterke DS-2CD Pro serie camera verkrijgbaar in het wit en zwart. Met een openingshoek van 105° levert deze een mooi breed beeld aan informatie samen met geavanceerde AI line crossing en intrusion detection technologie voor het nauwkeurig opzoeken van beelden in het geheugen. Nachtzicht natuurlijk ook aan boord en ultra low light 1/3" CMOS voor het zo lang mogelijk houden van kleurenbeelden ‘s nachts, momenteel een absolute topper in de camera wereld!

Verder kunnen we een oneindig getal aan geuren en kleuren van camera's leveren, welke camera nu net het beste voor welke toepassing is bekijken we samen met de klant ter plaatse. In onze showroom te Diest staan ook de meest voornaamste camera's tentoongesteld voor iedereen die eens wilt langskomen.