Een camerasysteem geeft een overzicht van uw pand, waar en wanneer u maar wil. Hedendaagse systemen zijn beschikbaar op uw smartphone, tablet, PC en TV die al dan niet ten alle tijden binnen uw handbereik liggen. Zowel de live weergave als de beelden in het geheugen kan u raadplegen thuis in uw eigen netwerk als buitenshuis in het binnen -of buitenland. Camera's verhogen daardoor sterk het veiligheidsgevoel en ze werken bovendien als afschrikmiddel. 

Alle systemen die bij ons de deur uitgaan worden op voorhand volledig geprogrammeerd in ons zogenaamd labo, hierdoor hebben we ter plaatse bij de klant meer tijd om ons te focussen op een propere afwerking van de bekabeling.

Wij plaatsen enkel nog digitale camera's. Deze zogenaamde IP Camera's geven een Full HD 1920x1080 beeld of beter.

Hoge resolutie camerasystemen laten niet enkel toe om zelfs details te herkennen maar eveneens om het aantal camera’s sterk te verminderen. Er bestaan digitale camera's vanaf 1.3MP tot 8MP die voornamelijk gebruikt worden in de prive en kleine/grote industrie. Wanneer we spreken over militaire toepassingen, high security site's, luchthavens en dergelijke dan gaan we nog hogere resolutie's gaan voorstellen.

Alle camera' hebben dag/nacht zicht, dwz tijdens de dag kleurenbeeld, en tijdens de nacht een beeld opgebouwd aan de hand van het infra rode licht dat bestaat uit zwart wit.

Op de digitale recorder, uitgerust met één of meedere harde schijven (type WD Purple speciaal ontworpen voor CCTV), worden de continu beelden op alle kanalen steeds 1 op 1 opgenomen zonder verlies in kwaliteit. Als je beelden in de geschiedenis gaat opvragen zal je dus steeds de beste kwaliteit hebben. Bij een live-weergave van op afstand kan je steeds kiezen tussen een stream in lagere kwaliteit voor data-kosten te besparen ofwel de full stream om de beste kwaliteit te pompen over het internet. Als de harde schijf vol is, zal er steeds het oudste kwartier afvallen per camera, tegelijk wordt elke 2 á 3 minuten het allernieuwste fragment geschreven op de schijf.

Wij bieden u een oplossing op maat aan, waar nodig gesteund op de nieuwste technologieën.

Ook voor doe het zelf-ers hebben wij kant en klaar gemaakte systemen ter beschikking, ook deze worden in ons labo geprogrammeerd zodat u nog alleen het systeem dient te plaatsen.
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.