Jablotron

Jablotron-banner
Daadwerkelijke bescherming en eenvoudig te bedienen


Het JABLOTRON 100-alarmsysteem is geschikt voor de beveiliging van grote en kleine ruimtes. Maar het systeem kan nog meer: met de slimme functies kunt u bijvoorbeeld het licht aandoen, of de garagedeur openen. Het alarmsysteem is op afstand te bedienen via de MyJABLOTRON-app en u kunt het aansluiten op een alarmcentrale. Maak uw huis veiliger en geniet van echte rust en zekerheid. Het JABLOTRON 100-alarmsysteem beveiligt uw hele huis, en met de slimme functies kunt u het licht aandoen, uw garagedeur openen of het tuinbesproeiingssysteem aanzetten. En dat alles kan ook op afstand dankzij de MyJABLOTRON-app

Jablotron_PI-PANEL

2 knoppen voor intuïtieve bediening

De bediening van uw JABLOTRON 100-alarmsysteem is heel eenvoudig – één druk op de knop volstaat. Dit kan omdat elke knop op een segment een zone in uw huis vertegenwoordigt, of een bepaalde functie, zoals het tuinbesproeiingssysteem.

My-Jablotron

100% veilige autorisatie

U bent op de hoogte van elke poging tot uitschakeling van uw alarmsysteem omdat autorisatie door een chip of code nodig is om het alarmsysteem te bedienen.

Hoewel het alarmsysteem eenvoudig te bedienen is, hoeft u zich geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang

Jablotron-chytre

Beveilig uw huis, waar u ook bent

Via onze mobiele app en web-app MyJABLOTRON kunt u uw alarmsysteem op afstand bedienen, en apparaten of toestellen in uw huis beheren. U ziet meteen wat er thuis gebeurt waar u ook bent: op vakantie, op uw werk of als u aan het winkelen bent.Via de app hebt u:

  • Een overzicht van alle JABLOTRON-apparaten
  • Controle over uw alarmsysteem alsof u een fysiek bedieningspaneel gebruikt
  • Op afstand toegang tot beelden van detectoren in beveiligde ruimtes
  • Toegang tot gegevens zoals temperatuurgrafieken en energieverbruik