Camerasysteem

Een camerasysteem geeft u op elk moment een overzicht, al of niet met geluid, waar en wanneer u het wil, zelfs van op afstand via smartphone of tablet. Ze verhogen daardoor sterk het veiligheidsgevoel en werken bovendien preventief als afschrikmiddel. Het versturen van mails met foto's bij beweging in een vooraf bepaalde zone behoren tot de mogelijkheden. Automatische nummerplaat herkenning is ook één van de vele mogelijkheden.

Camerasysteem-Hikvision-ip

Wij plaatsen nog enkel digitale camera's, de zogenaamde IP Camera's.Deze geven een HD1080 beeld af.

Hoge resolutie camerasystemen laten niet enkel toe om zelfs details te herkennen maar eveneens om het aantal camera’s sterk te verminderen. Er bestaan digitale camera's vanaf 1.3 Mp tot 5 Mp die voornamelijk gebruikt worden in de prive en kleine/grote industrie. Wanneer we spreken over militaire toepassingen, high security site's, luchthavens en dergelijke dan gaan we nog hogere resolutie's gaan voorstellen.

Alle camera' hebben dag/nacht zicht, dwz tijdens de dag kleurenbeeld, en tijdens de nacht een beeld opgebouwd aan de hand van het infra rode licht dat bestaat uit zwart wit.

Met een digitale recorder, uitgerust met meedere harde schijven (type WD purple), worden de continu beelden op alle kanalen steeds 1 op 1 opgenomen, dwz zoals het beeld uit de camera komt, geen kwaliteitsverlies.

Wij bieden u een oplossing op maat aan, waar nodig gesteund op de nieuwste technologieën.

Ook voor doe het zelfers hebben wij kant en klaar gemaakte systemen ter beschikking, deze gaan bij ons volledig geprogrammeerd de deur uit zodat u nog alleen het systeem dient te plaatsen.